3 rekorder i Oslo i juli!

[Totalt:5    Gjennomsnitt:5/5]

Nettstedet leverer
På visitoslo.com har vi i juli i år slått tre besøksrekorder, og det er jo morsomt å dele mens man akklimatiseres etter 3 ukers familieferie.

For første gang har vi oversteget 400 000 unike brukere på en måned. Hurra! Vi hadde nøyaktig 412 209 unike brukere i juli, et imponerende høyt tall, synes vi selv :-D

Noen av disse besøkte nettstedet flere ganger, og for første gang har vi rundet 600 000 besøk på en måned!  Rett før midnatt klarte vi det, og månedens tall ble 600 178 for å være helt nøyaktig.

Og jammen har vi ikke klart enda et rundt tall. I juli hadde vi for første gang mer enn 2 millioner sidevisninger på visitoslo.com på en måned. Vi noterte faktisk hele 2 032 403 sidevisninger på Oslos offisielle nettsted sist måned.

Mobile brukere på nettstedet øker stadig, og har siden mars 2017 stått for mer enn 50% av trafikken.

 

Buzz meg her og buzz meg der.
Vi har altså nådd sabla mange mennesker med våre Oslohistorier og Osloinformasjon. 50% av de besøkende befant seg i Norge, og de siste 300 000 besøkende kom fra andre land. På toppen av den listen troner Tyskland, USA, UK, Spania, Italia, Sverige, Danmark og Nederland, i den rekkefølgen. USA vokser mest, med positiv endring på 36% fra ifjor. Det er også verd å glede seg over veksten på Spania og Italia; begge med godt over 20% vekst mot juli 2016.

Det er herlig å se at nettstedet lever og leverer!

Gratulerer og godt jobbet, team Buzz Oslo
– verdens beste kolleger!
-i verdens beste by
<3

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *