Hello Fabulous 2017!

[Totalt:2    Gjennomsnitt:4.5/5]

What’s up!
Rester av julen er pakket bort og energien på kontoret er tilbake. Det er på tide å spisse salgsklørene og sette kursen mot det internasjonale kongressmarkedet!

#OsloVIPeace 2016
«Foto: VisitOSLO / Susanne A.Finnes»

But hold your horses! Før vi setter fart på 2017, har jeg tatt et blikk på 2016. Fikk jeg tallene jeg ønsket meg til jul for ett år siden? Oh yes! Kongressnissen har vært på besøk og det er ingen tvil alle hans gode hjelpere i kongressteamet produserte gode tall for Oslo i 2016. Team VisitOSLO kongressavdeling har produsert i omløp over 67 kongresser i 2016, og vunnet 8 kongresser, som totalt tilsier over 10 000 delegater til Oslo de kommende årene med en verdiskapning på over kr 308 millioner. Vi tar med oss 37 påbegynte kongressprosjekter fra 2016 inn i nyåret noe som skaper et godt grunnlag for salgsprognosen vår.

Tallene viser også at vi har levert over 127 leads til en verdi av over kr 100 millioner til våre partnere i form av corporate leads. Totalt har vi generert businessleads til totalverdi over kr 2 milliarder. Dette er en stor økning fra kr 580 millioner i 2015. Det ligger mye arbeid bak disse tallene, og det ville ikke vært mulig uten støtte og positivt engasjement fra våre partnere. « Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships» Michael Jordan. Det gjelder definitivt for VisitOSLO! Takket vært våre aktive samarbeidspartnere som sammen ønsker å skape business til byen, fortsetter vi å levere gode tall og løfte Oslo.

Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships, Michael Jordan

Waky Waky!

f.v Erik Taubøll, Annie Korsmo, Arild Honningsvåg, Marina Abijanac, Anne Hege Aamodt

Kongressalg handler ikke kun om tall( ..really??), det handler også om relasjoner og synlighet. Vi har i 2016 fokusert på å bli kjent med våre lokale fagmiljøer representert blant de ulike instituttene våre. Så stolt vi blir! Det er svært mange fagmiljøer som ønsker å invitere en internasjonal kongress til Oslo. De står på og gir seg ikke. Vil da trekke frem Norske Neuvrologisk Forening som etter 10 år med flere anbudsprosesser endelig vant EAN kongressen til Oslo i 2019. Fantastisk innsats! I kartleggingsarbeidet har også aktivitetsnivået vært høyt blant kongressteamet. Presentasjoner, møter, roadshows, FAM trips, messer og workshops- alt for å øke synligheten for hva vi kan gjøre for å bistå prosessen med å få business til byen samt øke synlighet lokalt og internasjonalt. Waky Waky! We are here for you! For mange var dette en vekkelse! Fremdeles er det mange som ikke vet hva vi gjør, men det er ingen tvil mange flere nå vet hva vi gjør. Det merker vi på respons og antall henvendelser vi mottar daglig. Aldri før har vi hatt så mange forespørsler om bistand for å levere bid, skrive bid og ikke minst bistå i prosesser med å få business til byen. Det er jo nettopp dette som er så gøy- å skape gode resultater for Oslo og fremheve våre aktive fagmiljøer.

Waky Waky! We are here for you!, Annie Korsmo

#OsloVIPeace 2016
«Foto: VisitOSLO / Susanne A.Finnes»

 

Sporty business!

I tillegg til kongress viser sport seg å være et marked i stor vekst. Fokuset vårt har, på lik linje med fagmiljøer, vært å øke vår synlighet blant våre sports forbund. Dette har vist seg å være svært positivt, og vi har nå flere forbund som ønsker å søke om sportsarrangement til Oslo. Oh yes! Dette liker vi. Dette kan vi. Dette vil vi gjerne bistå med.
What now? Kalenderen viser januar 2017, og vi er allerede i gang. Første ukene har bydd på nye kongress bids, flere forespørsler, møter og starten på et fantastisk år. Det er ingen tvil vi skal levere flere kongresser og arrangement til byen vår i årene fremover- langt flere!  I tillegg skal vi øke synligheten for Oslo i det internasjonale kongress og sports markedet. Vi skal fortsette å skape business sammen med våre samarbeidspartnere. Oslo is Hot! Oslo is cool!
Godt nyttår folkens- 2017 blir fabulous!

Annie K. Korsmo

Director of Conventions, VisitOSLO

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *