We’ve got numbers!

[Totalt:2    Gjennomsnitt:5/5]

3772406927_2847d76421_oKalenderen viser januar, og det betyr nytt år og nye muligheter. Vi er i 2016. Svosj..der forsvant 2015.  Sitter ved min PC og smiler for meg selv…føles ut som jeg har funnet gull. Kanskje vunnet lotto?  Nope…jeg har hentet frem salgsrapport som viser totale salg for 2015.

We’ve got numbers! BIG Numbers! Fabulous numbers!

Happy New Year!  Gleden kan ikke beskrives! Siden jeg startet i stillingen min i høst( for 4 mnd og 5 dager siden) har jeg fått mange spørsmål, både om hva VisitOSLO gjør, og ikke minst kanskje det mest populære spørsmålet; hvor mye leads har dere pr år? Koden er knekt, tallene er klare. Hva holder vi på med egenlig? Hva produserer vi? Hvor mange leads har vi? Har vi tall? Yes! Yes! Yes! We’ve got numbers! BIG numbers! Fabulous numbers! Tallene viser at i 2015 produserte VisitOSLO sin kongressavdeling over 580 mill i tilbudsverdi til næringen i Oslo. Vi genererte 97 mill i verdi av leads til våre aksjonærer og samarbeidspartnere direkte og har 121 mill i congress pipen fremover. So what?

Hitraten vår på congress er på 18%.  Etter en samtale med bransjens Guru, viser det seg at  det internasjonale kongressmarkedet anser alt over 10% som god hitrate. Hello?? Det er julaften og lotto kombinert!

Tigeren skal jakte skrev jeg sist. Tigeren skal definitivt fortsette å jakte, og nå skal vi også se byttet.

Vi jobber for tiden med å innhente statistikken for kongressmarkedet i Oslo for 2015. Det er alltid like spennende. Slår vi plassering for 2014 hvor vi endte på 24 plass blandt 50 kongressbyer i verden? Det gjenstår å se, men en ting er sikkert. I 2016 skal tigeren jakte på flere kongresser, og sammen med næringen i Oslo jakte på de største byttene. I 2015 landet vi flere kongresser, og i høst landet vi en kongress med en verdi på over 48 mill som skal holdes i Oslo.

I desember gjennomførte VisitOSLO vårt største kundearrangement med 40 kunder og journalister fra det internasjonale reiselivsnæringen. Fra dette arrangementet har vi pdd mottatt konkret leads til en samlet verdi av kr 3 mill. Og forespørslene fortsetter å komme. Dette er gode tall, fabulous tall!

Det blir høy tempo på avdelingen i 2016, det er mange tall å jakte på fremover.

Hva ønsker jeg meg til jul? I want more big fabulous numbers!

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Innlegg: We’ve got numbers! (Oslo) «..hva VisitOSLO gjør.. Tigeren skal jakte skrev jeg sist. Tigeren skal definitivt fortsette å jakte, og nå skal vi også se byttet.» Kilde: blogg.visitoslo.com. […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *