Stakkars oss som digger Oslo, altså

[Totalt:1    Gjennomsnitt:5/5]

Så var vår debut som Oslo kulturnatt-deltager over. Etter timer og dager med planlegging, nøye utvelgelse av bilder, lemping av paller, bygging av scene, pynting av bord, nervøs svette og dårlig nattesøvn (tenk om det ikke kommer noen???) var dagen og kvelden plutselig her: fredag 11. september gjorde vi Oslo Visitor Centre i Østbanehallen om til en liten kulturscene. For kun noen timer, én eneste kveld.

 

_MG_5347

Foto: Amanda O. Berg/VisitOSLO

Kl 19 sto vi alle klare, fornøyd over hvor fint lokalet hadde blitt og spente på hvordan kvelden skulle bli. Vi dro glassdørene til side og jammen! Der sto det et lite lass med folk som ventet på å få komme inn! Litt mindre nervøs og lettet hode; «Puh! Det kom i hvert fall noen!»

 

 

 

Og sånn ble kvelden: en god og jevn strøm av folk – mest Oslofolk, men også noen turister – som kom for å se miniutstillingen vår #Stakkarsoss som #diggeroslo. Til sammen 350 personer kom innenfor dørene våre i løpet av kvelden; det var en håndfull stolte fotografer som ville dobbeltsjekke og se at, ja, bildet mitt henger faktisk der oppe på veggen. Det var barnefamilier, vennegjenger, tenåringer og godt voksne – og de som tilfeldigvis gikk forbi og lurte på hva dette var. Det var de som kom for å høre den utrolig fine, akustiske konserten med Ida Stein og hennes gitarist Werner Peschut, og det var de som stoppet opp da de oppdaget musikken – og ble stående.

 

Og så var det jo alle de stakkarsene som bare digger, digger, digger Oslo… :)

PicMonkey Collage 1

Foto: Amanda O. Berg/VisitOSLO

 

PicMonkey Collage 3

Foto: Amanda O. Berg/VisitOSLO

 

Tusen takk til alle som bidro og gjorde vår aller først kulturnatt til en så god opplevelse at vi nok bare er nødt til å gjenta suksessen neste år ;) Takk til Stakkars oss, Ida Stein, DJ Yurivision, DJ La Isla Anita, til ROM Eiendom og våre gode naboer her på Ø: Fjøla, L’Occitane og Oliviers & co. Takk til fantastiske kolleger som alltid, med et smil, jobber for best mulig resultat.

 

Og tusen, tusen takk til alle dere som kom innom – håper vi ses igjen snart :)

_MG_5342

Ida Stein holdt akustisk konsert i Oslo Visitor Centre under Oslo kulturnatt. Foto: Amanda O. Berg/VisitOSLO

 

Vil du se flere bilder fra vårt arrangement under Oslo Kulturnatt? Se albumet på vår Facebook-side. Kanskje du til og med finner deg selv blant bildene? ;)

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *