Kjære verden, velkommen til festivalbyen Oslo!

[Totalt:6    Gjennomsnitt:4.8/5]

Denne uken braker Øyafestivalen løs i Tøyenparken! Titusenvis av mennesker koser seg med fantastisk god musikk, matopplevelser og festivalstemning. Tirsdag kveld var vårt Oslo Visitor Centre vertskap for en Meet&Greet for internasjonal presse og norsk musikkbransje i samarbeid med Øyafestivalen og Music Norway. Vi hjalp også våre vanlige besøkende med en mobil desk utenfor våre lokaler mens arrangementet pågikk.

 

Turistinfo

Vi satte opp en provisorisk turistinfo rett utenfor lokalene på Ø, hvor vi hjalp de turistene som stakk innom i løpet av de timene arrangementet pågikk. Foto: VisitOSLO

 

Mer enn 150 journalister og musikkfolk ble registrert, akkreditert, minglet og koste seg med laks, norske drinker og god musikk. Alle gjestene fikk med seg et VIP Oslo Pass via Oslo Pass appen, slik at de har muligheten til å oppleve også andre sider av den flotte byen vår mens de er her. Mange av gjestene hadde planer om å besøke flere av byens museer og attraksjoner mens de har pause fra festivalprogrammet – og det er vi selvfølgelig veldig glade for!

 

Det var første gang Oslo Visitor Centre gjestet et slikt arrangement, og det var gøy å se at lokalene fungerte på en ypperlig måte. Både utenlandsk presse og arrangørene fra Øya og Music Norway ga oss masse positive tilbakemeldinger for gjennomføring av arrangementet. Noen journalister nevnte til og med at mottagelsen var minst like bra som den de fikk i legendariske Austin, Texas under SxSW-festivalen – en sammenligning vi ikke vil glemme med det første ;)

 

Plutselig sto det en bar midt i lokalet vårt! Dyktige bartendere serverte drinker med norske ingredienser og lekkert utseende. Foto: VisitOSLO

Plutselig sto det en bar midt i lokalet vårt! Dyktige bartendere serverte drinker med norske ingredienser og lekkert utseende.
Foto: VisitOSLO

 

Vi har også en egen pressekontakt fra VisitOSLO i forbindelse med Øyafestivalen, slik at utenlandske medier kan få god oppfølging under hele arrangementet. På denne måten bidrar vi til at mediene forteller mange gode Oslo-historier mens de dekker festivalen, fra både utenfor og innenfor festivalportene.

 

Presse og media fikk sine akkrediteringer og Oslo Pass, i tillegg til at de fikk anledningen til å mingle med hverandre. Foto: VisitOSLO

Presse og media fikk sine akkrediteringer og Oslo Pass, i tillegg til at de fikk anledningen til å mingle med hverandre.
Foto: VisitOSLO

 

Stinn brakke Foto: VisitOSLO

Stinn brakke
Foto: VisitOSLO

 

Øyafestivalen er et av de største arrangementene i byen vår og et fyrtårn for musikk og kultur i Oslo og Norge. Øya bidrar med å sette Oslo på kartet år etter år, og bidrar sterkt til at hovedstaden har en økende profil som en kul, grønn og vennlig hovedstad. Øya løfter dessuten Tøyen, som ser ut til å bli det nye Grünerløkka.
Vi er rett og slett innmari stolte av å kunne samarbeide med flinke og profesjonelle aktører som Øyafestivalen og Music Norway!

 

Oslo Visitor Centre tar imot gjester 365 dager i året, inkludert julaften. I går gjorde vi noe helt annet enn vi pleier å gjøre, med annerledes og pulserende vibber i lokalene. Det var gøy å åpne dørene våre for musikkverden – det har vi definitivt lyst til å gjøre igjen! Vi er takknemlige for å få lov til å ønske velkommen til så mange hyggelige mennesker, og vi gleder oss til en fantastisk festivalstemning i byen denne uken.

Ha en riktig god festivaluke i musikkbyen Oslo!

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *