TripAdvisor på visitoslo.com

[Totalt:4    Gjennomsnitt:3.3/5]

 

 

Vi har tidligere skrevet om at dere som arbeider i besøksnæringene må bruke tid på TripAdvisor. Har du ikke lest det innlegget, så gjør det nå. Og i dag ble det nettopp enda et hakk viktigere. TripAdvisor inntar visitoslo.com. Vi leverer nå innhold fra TripAdvisor integrert med egen informasjon om Oslos tilbud, på visitoslo.com. Nettstedets 2,8 millioner unike brukere får bedre veiledning når de skal velge hva de skal gjøre i Oslo.

Vår redaksjon har fra før av skrevet presentasjoner av tusenvis av tilbud for tilreisende til byen. Fra i dag av blir disse komplettert med de fem siste omtalene på TripAdvisor, samt gjennomsnittscoren tilbudene har fått. Vi vet at vi tilfører en verdi med våre objektive tekster. Men det er også noen mangler ved dem, og det er her TripAdvisor spiller en rolle. Våre tekster blir nyansert – og i de fleste tilfeller bekreftet – av omtalene fra gjestene selv.

 

Her ser du vår presentasjon av en av byens flotte restauranter. Nå har vi lagt opp en egen fane oppe til høyre med omtaler (fra TripAdvisor), og inkluderer også gjennomsnittscoren på hovedpresentasjonen.

Her ser du vår presentasjon av en av byens restauranter. Nå har vi lagt opp en egen fane oppe til høyre med omtaler (fra TripAdvisor), og inkluderer også gjennomsnittscoren på hovedpresentasjonen.

 

TripAdvisor er verdens største reiseportal, og det er en grunn til det. De har unikt innhold fra forbrukerne selv og deres opplevelser med stedene. Nå kan du få det beste av begge verdenene på visitoslo.com. Og forbrukerne trenger ikke klikke seg inn på TripAdvisor for å finne ut hva slags score hotellet, restauranten eller museet har.

 

I desktopvisning inkluderer vi de fem siste omtalene når folk klikker inn på fanen omtaler/ reviews. For brukere med telefon er det de tre siste omtaler som vises.

I desktopvisning inkluderer vi de fem siste omtalene når folk klikker inn på fanen «omtaler/ reviews». For brukere med telefon er det de tre siste omtaler som vises.

 

Vi tror dette er en ny tjeneste som vil bli godt mottatt av våre besøkende på nett – og at det skal bidra til å skape trygghet omkring folks egne planer for deres opphold i byen. Og så er det en fin påminnelse til alle oss som håndterer gjester/ passasjerer/ delegater/besøkende/ kunder hver dag: Husk at det aller viktigste vi gjør er å innfri forventningene de har og skape gode opplevelser hos dere og i byen vår. For gjestene de forteller det videre. Og med dagens muligheter i sosiale  medier har de den sterkeste stemmen!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *