2 diplomer til VisitOSLO under Gullenken!

[Totalt:1    Gjennomsnitt:4/5]

Social Media Days Oslo er Norges største konferanse med tema sosiale medier for næringslivet, og årets konferanse gikk over to dager i Oslo Kongressenter. Jeg og flere av mine kolleger i VisitOSLO var på plass for å bli litt klokere. Og litt klokere ble vi. Dessuten fikk vi en del bekreftelser på at mye av det vi gjør er riktig, både fordi vi ble premiert med diplomer for vårt arbeid, men også fordi en del av foredragene var på et nivå vi opplevde som «selvfølgeligheter».

Høydepunkt: Fantastisk inspirasjon om hvordan skape oppmerksomhet på Twitter gjennom bilder og humor fra David Schneider under Social Media Days Oslo @davidschneider

Høydepunkt: Fantastisk inspirasjon om hvordan skape oppmerksomhet på Twitter gjennom bilder og humor fra David Schneider under Social Media Days Oslo @davidschneider

Etter prisdryss til VisitOSLO på HSMAI Awards sist uke, trodde vi at vi hadde fått vår kvote. Men, det er fryktelig spennende å måle seg med næringslivet utenfor reisebransjen, og det har vi aldri gjort før. Vi nominerte derfor to arbeider til Social Media Awards «Gullenken»; beste Facebookside for Visit OSLO, og beste kampanje med #diggeroslo. Vi nådde ikke helt opp med Facebooksiden vår, men havnet på «shortlist» og ble nevnt og vist på scenen. Vi er nokså fornøyde med det med tanke på at enhver bedrift i Norges land har sin egen Facebookside som de alle forsøker å få mest mulig ut av.

Karianne Lund, Katrine Mosfjeld og Bente B Holm mottok diplom for #diggeroslo på vegne av VisitOSLO

Karianne Lund, Katrine Mosfjeld og Bente B Holm mottok diplom for #diggeroslo på vegne av VisitOSLO

Når det gjaldt #diggeroslo så ble vi faktisk belønnet med en av tre diplomer, og jeg blir sååå ydmyk med tanke på de konkurrerende kampanjener, og når jeg vet hvem vi delte scenen med. Forpå scenen sto Plan Norge, som mottok Gullenken for sin kampanje #stoppbryllupet, som skulle vekke oss alle til å delta i arbeidet mot de 39.000 jentungene som hver eneste dag giftes bort til gamle menn. Dere kjenner sikkert alle til jentungen Thea på 13 som startet sin bryllupsblogg. For en verdig vinner!  Med oss på scenen sto også VG, som fikk diplom for sin By X-konkurranse. Konkurransen der bygder og byer i Norges land konkurrerte om å få VG-listen hjem til seg. En fantastisk kampanje, og VG selv forteller at de aldri tidligere har hatt så mye engasjement omkring et arrangement tidligere. Så ja, vi er stolt over å stå på scenen med denne gjengen! #diggeroslo har fått sin tredje utmerkelse og det er veldig stas for alle oss som #diggeroslo :)

 

Det hadde seg også slik at noen hadde nominert meg til prisen for årets ildsjel i sosiale medier. Ikke vet jeg hvem det var, men som mellomleder er det så stas at noen legger merke til innsatsen som legges ned! For som mellomleder er du ofte en del av mye, både strategisk og operativt, men gjør sjelden ting alene. For sjefen min Bente B Holm gir meg spillerom for utfoldelse av min digitale utbrytertrang, og det er mine fantastiske kolleger som ofte gjør jobben :-D For eksempel Tord Baklund, som i mange tilfeller er Oslo i sosiale medier. Nok en ildsjel der, altså! Uansett, jeg er veldig stolt og glad for at jeg ble finalist og fikk diplomet, selv om jeg vet at jeg ikke hadde fått det uten mine gode kolleger <3.  (Og forresten, vi trenger flere flinke folk i teamet vårt, se utlysning etter Buzzmaker her)

Glad Katrine Mosfjeld, finalist med diplom i kategorien Årets Ildsjel i sosiale medier.

Glad Katrine Mosfjeld, finalist med diplom i kategorien Årets Ildsjel i sosiale medier.

Og i dag er det duket for nye begivenheter. Det er offisiell åpning av Ø (gamle Østbanehallen) og med den også offisiell åpning av vårt nye besøkssenter «Oslo Visitor Centre». Åpningsfestival blir det også, hele helgen igjennom. Det nye senteret skal kombinere det beste innen teknologi, sosiale medier og godt gammeldags ektefølt vertskap. Det beste fra alle verdener der, altså!

Og psst! -merk Instagrambildene dine med #visitoslo og bildene dine dekorerer veggen i besøkssenteret. Stikk innom og sjekk hvor fint det er blitt!

 

instawall-1030x10302

1 svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *