Gull til VisitOSLO i reiselivsnæringens Oscarutdeling

[Totalt:7    Gjennomsnitt:4.9/5]

 

I går kveld gikk årets HSMAI prisfest av stabelen, en prisutdeling som anses å være reiselivsnæringens «Oscarutdeling». Radisson Blu Plaza Hotel åpnet dørene inn til Sonja Henie-salen, hvor 300 gjester fra bransjen overvar den flotte prisfesten.

Store og små aktører fra hele landet var påmeldt i de til sammen 13 prisene, og konkurransen dette året var, i følge administrerende direktør i HSMAI Ingunn Hofseth, knallhard. Det ble delt ut priser i alt fra print og reklame, til årets reiselivsmarkedsfører og veivisere, og VisitOSLO tok med seg hele 3 priser hjem. Det var overveldende og vanvittig hyggelig!

 

Nesten 15.000 bilder er tagget #diggeroslo på Instagram

Nesten 15.000 bilder er tagget #diggeroslo på Instagram

 

Vår #diggeroslo-kampanje ble belønnet med Gull i kategorien «Sosiale medier». Juryen begrunnet prisen med at VisitOSLO «etterlever sin sosiale strategi både i teori og praksis» og at «det er inspirerende å se at faglig teft trumfer økonomiske begrensinger og, når gjort riktig, hvilke fantastiske resultater det kan gi».

For oss er det spesielt gøy å vinne en pris for akkurat #diggeroslo – alle i bedriften har lagt både hjerte og sjel i denne kampanjen, og den gjenspeiler både vår egen og byens befolknings store kjærlighet til Oslo. Med oss på scenen da vi mottok prisen var også Brandlab Oslo, byrået vi har samarbeidet med om denne kampanjen – i tillegg til mye annet.

 

Vi ble også kjempeglade for Hederlig Omtale i kategorien «Godt tenkt», for vår Oslo Pass app. Det var også kjempestas at kvelden ble avsluttet med at vår fantastiske sjef, Bente Bratland Holm, fikk prisen for årets Veiviser – en pris hun delte med Morten Thorvaldsen fra Thon Hotels. Det var med andre ord en stor kveld for VisitOSLO!

Det var også gøy å se at det var mange andre prisvinnere fra byen vår, og at flere gode samarbeidspartene fikk anerkjennelse for det gode arbeidet de gjør. The Thief stakk av med både prisen for Årets reiselivsmarkedsfører og PR, og øvrige vinnere var Norwegian, NSB, SAS, Scandic, Oslo Taxi, Nordic Choice og Comfort Hotel.

Vi i VisitOSLO er superstolte over å være med i dette selskapet – snakk om å spise kirsebær med de store!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *