Et flyselskap, en billedbank og litt redigeringsmagi

[Totalt:0    Gjennomsnitt:0/5]

Det Portugisiske flyselskapet TAP Portugal (Transportes Aéreos Portugueses) har en direkterute fra Lisboa til Oslo. For å promotere denne ruten for sine gjester som er om bord på andre internasjonale flighter, har TAP nå laget en mer enn fire minutter lang film fra Oslo som skal vises på skjermene om bord på andre internasjonale flighter.

Filmen viser flere sider av Oslo; bydeler, sesonger og attraksjoner for å nevne noe. Det som er spesielt med denne filmen, er at den er laget utelukkende med innhold fra VisitOSLOs billed- og filmbank. TAP har altså laget denne filmen av råfilm VisitOSLO har laget og gjort tilgjengelig i innholdsbanken vår. Under kan du se hvordan resultatet ble.

 

 

Det er ikke første gang en transportør bruker VisitOSLOs filmmateriale for å styrke sine produkter knyttet til Oslo. Vi har tidligere omtalt Flytoget, som viser et utvalg av våre ferdigredigerte filmer på skjermene om bord hver eneste dag, hele året. Og nå som vi har åpnet APIet til VisitOSLOs informasjonsdatabase, er det ikke bare filmer og bilder som er tilgjengelig for alle som vi styrke sitt Osloinnhold, i sine kanaler mot sine kunder. Nå kan hvem som helst styrke sine tjenester ved å bruke oppdatert innhold fra og om Oslo, uten å selv måtte ta den omfattende jobben eller betale for innholdet.

Ta en titt i vår innholdsbank og se hva vi har av innhold som kan fylle nettopp ditt behov og styrke din forretning.

TAP starter filmvisningene 1.desember, og fortsetter på ubestemt tid. Vi håper og tror at dette plasserer Oslo som et alternativ for de hundretusener av passasjerer som flyr med TAP hver måned.

Way to go, TAP, vi heier på dere!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *