Hva betyr det egentlig å booste Oslo?

[Totalt:2    Gjennomsnitt:4/5]

Her i forrige uke hørte jeg på radioen om morgenen at den første snøen hadde falt i Holmenkollen-området.

Dette er en nyhet som pleier å fungere bra visuelt i sosiale medier, og jeg skulle gjerne ha tatt et bilde av et snødekt Oslo. Men når du jobber og bor i sentrum blir Holmenkollen det en stor omvei.

Heldigvis er det mange andre som tar bilder av den første snøen, og det var enkelt å gjøre et søk på #visitoslo på Instagram og finne masse Oslobilder med snø på bakken.

Det var hyggelig å se at ett av de fineste bildene var lagt ut av noen i vår egen bransje – Rica Holmenkollen Park Hotel.

Homenkollen Park insta

Det var til og med 55 likes på bildet.

De er smarte der oppe i Holmenkollen, så de la det samme bildet ut på Facebook og fikk 174 likes der også.

Jeg spurte dem om det var deres eget bilde og om vi kunne poste det på vår Facebook-side, og det svarte de bekreftende på.
Fordi VisitOSLO liker Rica Holmenkollen Park Hotel på Facebook kunne jeg tagge dem i teksten, så de som ville enkelt kunne klikke seg videre til hotellets egen Facebook-side.

Post details first snow

Dette bildet av fenomenet nysnø viste seg å være enda mer populært enn jeg hadde trodd: Bildet ble delt 826 ganger, fikk 8.500 likes hvorav 3.700 på delinger av bildet. Nesten 1.000 kommentarer, hvorav 750 på delinger.

I vår nye strategi sier vi at vi skal booste Oslo. Dette er et eksempel på hvordan vi i VisitOSLO booster våre aksjonærer og samarbeidspartnere i sosiale medier.

Det er en glede å dele godt innhold – i dette tilfellet et bilde fra Rica Homenkollen Park Hotel.-

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *