#SeeMyOslo – Mobilfotografisk moro i Tigerstaden

[Totalt:0    Gjennomsnitt:0/5]

Sosiale medier har blitt et effektivt verktøy for kommunikasjon og markedsføring når det er snakk om relasjon til kunder og markeder. De sosiale mediene har endret måten mennesker kommuniserer på, og for en bedrift som ønsker å være synlig er det viktig å være til stede der kunden befinner seg. Bare Facebook har mer søk enn Google, med nærmere 2,7 millioner norske registrerte brukere. Mange mener at sosiale medier er fremtidens markedskanal, og ved riktig bruk av Facebook, Twitter, Instagram, blogg osv. kan en bedrift nå ut til verdens største marked, og det uten å bruke så mye som én krone!

Det nederlandske citymarketing-konseptet SeeMyCity har sett sitt snitt til å ta i bruk nettopp sosiale medier som markedsføringskanal når de til nå har «vist frem» to byer i Nederland ved hjelp av bildedelingsapp’en Instagram.  For de av dere som ikke er kjent med Instagram er dette kort fortalt en bildedelings-APP på iOS og Android som gjør at brukere kan ta bilder og legge til diverse digitale filter før man deler det på sosiale medier. Gründer av konseptet, norske Marianne Hope, ønsker nå å engasjere Oslo-borgere til og «vise frem» hovedstaden som det første by-prosjektet utenfor Nederlands grenser.

-Vi ønsker å engasjere «mannen i gata» til å ta bilder, lære dem å sette pris på omgivelsene de ser hver dag, og inspirere dem til å se byen de bor i på en ny måte – ved bruk av mobiltelefonene sine, sier hun.

photo-3Som partner er VisitOSLO stolt av å få være en del av eventet SeeMyOslo. Ikke bare fordi vi vet at det vil engasjere innbyggerne i byen vår, men også fordi det viser at vi som bedrift benytter oss av moderne, fremtidsrettede kanaler for å nå ut til våre markeder. Og sist, men ikke minst; vi får muligheten til å dele unike og moderne mobilbilder av byen med 80 millioner Instagram-brukere!

Så lad opp telefonen og bli med på en mobilfotografisk skattejakt i Oslos gater lørdag 25. august fra klokken 12.00-17.00 på DogA.

Meld deg på her!

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *