VisitOSLOs digitale liv anno høst 2010

[Totalt:0    Gjennomsnitt:0/5]

Har du lurt litt på hva vi holder på med av digitale ting – webogsånn? Jeg får dette spørsmålet ganske ofte. Det blir mye å forklare det hele i ett og samme blogginnlegg – det får komme litt om litt etterhvert som forskjellige saker aktualiserer seg. Noe finner du også på min private blogg.

Jeg holdt en presentasjon om det i dag, i forbindelse med et studiebesøk av våre venner og kolleger i Gøteborg & Co. Tar du en titt på den, vil du i alle fall få en oversikt over mye av det vi holder på med – og så er du som vanlig oppfordret både til å spørre dersom du lurer på noe – eller komme med forslag til andre digitale aktiviteter du mener vi burde engasjere oss i!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *